Historische Kranten, Erfgoed Leiden en Omstreken

HomeSearch

4 resultaten gevonden

| Nieuwe Leidsche Courant | pagina 9

Rensenbrink lag. ld lang geduurd eer de kaarten el waren gelegd. Beide kampen de periode van voorzichtigheid ot diep in de eerste helft voort De Argentijnse vechtmachine e aanvankelijk niet op normale t ... wist te koppen uit prima positie en dertig seconden voor de rust faalde Rensenbrink zelfs op een ideaal klein aantal meters van het doel. De links buiten had alle tijd om aan te leggen, maar zag zijn

| Leidsch Dagblad | pagina 9

Niet alleen het thuisfront. Rob Rensenbrink, ("Zo hoeft het voor mij niet meer met dat sme rige stompen en krabben") dacht met weemoed terug aan dat moment in de laatste secon den van de officiële ... speeltijd Rensenbrink: "De hele verdedi ging miste, de keeper kwam uit zijn goal en ik schoof de bal on der hem door. Een doelpunt normaal gesproken, ik wilde al gaan juichen en toen zag ik de bal via de paal

| Leidsch Dagblad | pagina 11

1. Kempes (Arg) 6, 2. Rensenbrink en Cubillas (Peru) 5, 4. Luque (Arg), Krankl (Oos) 4, 6. Rum- menigge (Wdl), Rep (Ned), Rossi (Ita) 3. ... "Wij maakten de wedstrijd en ik ben diep en diep teleurgesteld over de uitslag. Met een beetje meer geluk had Rensenbrink ons in de laatste minuut van de normale speeltijd naar de dan volkomen

| Leidsch Dagblad | pagina 1

Rob Rensenbrink zal zich dat moment, vlak voor het einde van de officiële speeltijd bij een 1-1 stand, tot in lengte van jaren herinneren. "Nor maal gesproken is dat een doelpunt. Ik wilde ook al